GASTHUIS DE POTH, eigendom van de Stichting "De Armen de Poth".

Het complex heeft de volgende, samenstellende onderdelen:1. Groep van 5 woningen (Coninckstraat 31 t/m 39),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324408.

2. Toegangspoort (Coninckstraat 41),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324409.

3. Groep van 5 woningen (Coninckstraat 43 t/m 51),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324410.

4. Groep van 7 woningen (Coninckstraat 53 t/m 65),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324411.

5. Toegangspoort (Coninckstraat 67),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324412.

6. Groep van 2 woningen (Coninckstraat 69, 71),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324413.

7. Groep van 2 woningen (Coninckstraat 67/1, 67/2),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324414.

8. Celzusterenkamer (Coninckstraat 67/5),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324415.

9. Kapel (Coninckstraat 67/6),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324416.

10. Regentenkamer en uitdeelkamer (Coninckstraat 41/1, 41/2),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324417.

11. Pomp (Coninckstraat BY 41),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 324418.

12. Pomp (Coninckstraat BY 67),zie voor omschrijving bij complex-onderdeel met monumentnummer 326339.