Veldzicht

Goes
Wolphaartsdijk

"Veldzicht". Bakstenen woonhuis met tuittopgevel en opzij lager doorschietend dakvlak. Pannen zadeldak. 1700 volgens de jaarankers.

Geprofileerde goot op klossen. 4-ruits schuiframen met rode strekken in topgevel en gewijzigde ramen in zijgevel met rollagen; staafankers.

Aangebouwde schuur met bakstenen brandtopgevel met vlechtingen, houten wanden, gedeeltelijk in baksteen vernieuwd en rieten zadeldak met eindschild. Opgewipte gedeelten bij drie mendeuren. Stalling en bakhuis XIX-XX. Wagenschuur XX.

JaVan Strienweg44471 RHWolphaartsdijk