's-Gravenhage
's-Gravenhage

In oorsprong twee panden, samengetrokken achter een lijstgevel van midden 19e eeuws karakter ter breedte van vier vensterassen. Twee verdiepingen met t-vensters; twee parallel lopende schilddaken. De vensters van de tweede verdieping bezitten gietijzeren raamhekjes met meandermotief. Houten winkelpui, gedateerd 1877 op natuurstenen sokkel. Inwendig 19e eeuwse destilleerderij: ijzeren koelvat en koperen destilleervat met koperen helm en een houten filter; drie houten cognacvaten waarvan twee vervaardigd door de fa.Planat & Co. In deze ruimte een gietijzeren zuiltje ter ondersteuning van de balkenzolder van de eerste verdieping.

JaOude Molstraat202513 BB's-Gravenhage
NeeOude Molstraat20A2513 BB's-Gravenhage