's-Hertogenbosch H 7234 A1
's-Hertogenbosch H 7234 A2
's-Hertogenbosch H 6640
's-Hertogenbosch H 7208
Schilderstraat 2, 5211 NB te 's-Hertogenbosch
Hinthamerstraat 148, 5211 MT te 's-Hertogenbosch

Omschrijving

Pand met verdieping op L-vormige plattegrond; voorste gedeelte onder met blauwe Hollandse pannen gedekt schilddak en haaks daarop boven het achterste deel zadeldak tegen gepleisterde puntgevel met daarop aansluitend een iets lager zadeldak boven het gepleisterde achterhuis met verdieping. In de gepleisterde en met eenvoudige kroonlijst afgesloten voorgevel een eenvoudige houten winkelpui, cordonlijst en op de verdieping drie vensters met 6-ruits schuiframen met afgeronde bovenhoeken en geprofileerde stucwerkomlijsting met kuifstukje; getoogde dakkapel met schuifraam.

Het pand overkluist aan de rechterzijde de getoogde poort naar de Schilderstraat. In de gepleisterde zijgevels 6-ruits schuiframen op de begane grond en twee T-ramen op de verdieping; een 4-ruits schuifraam in de zijgevel van het achterhuis.