's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch

Tot het laat 19e eeuwse Tilmanshofje behorend, in schoon metselwerk opgetrokken, vlak gedekt pandje zonder verdieping met risalerende, hoger opgetrokken middenpartij onder met leien gedekt zadeldak tussen met vakwerk gedecoreerde puntgevels en met gesneden houten sierconstructie in de overstek van de kap. Gevels verlevendigd door gepleisterde banden en siermetselwerk in gele baksteen rond deur met 4-ruits bovenlicht en rond T-ramen met 6-ruits bovenlicht, en afgesloten door goot op gesneden consoles. In geveltoppen T-raam met 8-ruits bovenlicht. Gedeeltelijk ommuurd achtererf met poort.

JaParklaan215211 JJ's-Hertogenbosch

's-HertogenboschG7417