's-Hertogenbosch H 6551 A6
's-Hertogenbosch H 6551 A2
's-Hertogenbosch H 6551 A1
's-Hertogenbosch H 6551 A7
Torenstraat 11, 5211 KK te 's-Hertogenbosch
Torenstraat 13, 5211 KK te 's-Hertogenbosch

Omschrijving

Nr 11. Noordelijk gedeelte van een blokvormig zeven vensterassen breed, in schoon metselwerk opgetrokken pand (XIX A) met twee verdiepingen onder met blauwe Hollandse pannen gedekt omlopend schilddak met hoekschoorstenen.

In de met een geprofileerde kroonlijst afgesloten voorgevel een deur met gedeeld bovenlicht, twee (in oorsprong 8-ruits) schuiframen op de begane grond en in totaal acht 6-ruits schuiframen op de verdiepingen.

Nr 13 Zuidelijk gedeelte van een blokvormig zeven vensterassen breed, in schoon metselwerk opgetrokken pand (XIX A) met twee verdiepingen onder met blauwe Hollandse pannen gedekt omlopend schilddak met hoekschoorstenen.

In de met een geprofileerde kroonlijst afgesloten voorgevel een deur met gedeeld bovenlicht, drie (in oorsprong 8-ruits) schuiframen op de begane grond en in totaal zes 6-ruits schuiframen op de verdiepingen. In de zuidelijke zijgevel twee reeksen van 8-ruits schuiframen.