Watergraafsmeer C 206
Veeteeltstraat 127, 1097 WT te Amsterdam
Veeteeltstraat 139, 1097 WT te Amsterdam
Veeteeltstraat 141, 1097 WT te Amsterdam
Veeteeltstraat 143, 1097 WT te Amsterdam
Veeteeltstraat 145, 1097 WT te Amsterdam

Omschrijving

WESTELIJKE REEKS WONINGEN. Aan de reeks winkels en bovenwoningen gebouwde reeks van twee bouwlagen hoge woningen met overkragende bovenmuur en doorlopende vensterreeks en op de verdiepingen en afwisselend enkele en gekoppelde ingangen. Deze twee bouwlagen tellende reeks woningen heeft rechts een naar voren uitgebouwde hoekpartij met overkragende verdieping, beneden voorzien van een omlopende bloembak; de lange straatgevel bevat beneden afwisselend vier vensters en een toegang en boven een reeks verdiepte vensters onder een overkraging. In de korte zijde elk twee toegangsdeuren, waarvan telkens een getoogd.

Ja Woningen en woningbouwcomplexen Werk-woonhuis Winkelwoning