's-Gravenhage L 7621
Parallelweg 227, 2525 NM te 's-Gravenhage
Ter Borchstraat 1, 2525 XG te 's-Gravenhage

Omschrijving

DIENSTWONING. Deels met de dienstvleugel van het remisegebouw geintegreerde bovenwoning, met verdieping en ten dele met kapverdieping gebouwd onder samenstel van plat dak en zadeldak tussen puntgevels. De korte eindgevel en lange gevel met ingang zijn beide voorzien van asymmetrisch over de gevels verdeelde houten vensters van verschillend formaat, doch merendeels met 3-ruits-bovenlichten en getoogde strekken; in de eindgevel beneden rechts de twee grote getoogde drielichten behorend bij het in oorsprong tot afrekenlokaal bestemde vertrek.

Voor het overige sluit de architectonisch vormgeving aan bij de algemene beschrijving zoals gegeven bij monumentnummer 353811.

Dienstwoning van belang als functioneel complex-onderdeel.

Ja Woningen en woningbouwcomplexen Woonhuis(K)