's-Gravenhage L 7621
Parallelweg 225, 2525 NL te 's-Gravenhage

Omschrijving

PEKELREMISE EN WERKPLAATS. Vrijstaande, plat afgedekte, pekelremise ter lengte van vijf vensterassen en met afgeschuinde zijde op de zuidhoek; alle gevels voorzien van getoogde vensters met kleine stalen onderverdeling, in de lange en korte gevel aan de binnenplaats twee dubbele inrijdeuren in dezelfde trant als die van het remisegebouw, alsmede een aanbouw, in oorsprong bestemd als paardestal en andere dienstruimten, deels met gewijzigde gevel, doch met rechts de oorspronkelijke ingangsdeur.

Voor het overige is de architectonische vormgeving verwant met die van de andere gebouwen van het complex.

Pekelremise van belang als functioneel onderdeel van het remise-complex.

Ja Boerderijen, molens en bedrijven Industrie