407244 - Watersporthaven
Hilversum O 1611
Bij Vreelandseweg 50, 1216 CH te Hilversum

Terraspartij behorend bij Paviljoen Wildschut, Vreelandseweg ongd. bij nr. 50.

Aan de noordwestzijde bij het cilindrische gedeelte van het paviljoengebouw aansluitende terraspartij op gebogen grondslag met gemetselde borstwering aan de waterzijde, recht afgesloten aan de oostzijde en met eenvoudig, omgaand hekwerk van stalen buisleuningen, waarbij het niveau in twee fasen afneemt in hoogte in de richting van het Hilversums kanaal.

De door klinkers omlijste grindpaden zijn aan de zuidzijde toegankelijk via een lange gemetselde stoep van drie treden en een kortere, lagere stoep, eveneens van drie treden, en voorts aan de oostzijde via twee gemetselde stoepen van elk drie treden. Terraspartij behorend bij het havenpaviljoen, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 407244 en uitsluitend als zodanig van belang.

Ja Voorwerpen op pleinen en dergelijke Stoep(D)