407244 - Watersporthaven
Hilversum O 1670
Vreelandseweg 60, 1216 CH te Hilversum

Zuidelijke dienstwoning bij de watersporthaven, Vreelandseweg 60.

Op L-vormige grondslag met onder lessenaarsdak uitgebouwde schuur op de zuidwesthoek zonder verdieping gebouwde dienstwoning onder overstekend, met rode pannen gedekt schilddak met witgepleisterde van zesruitsvensters voorziene op een ongepleisterde plint. De ingang met cirkelvormig deurlicht bevindt zich in de westgevel, met links een vierledige vensterpartij. De oostgevel bevat een zevenledige vensterpartij; in beide korte gevels enkelvoudige vensters en in het schuurgedeelte smalle schuurvensters.

Dienstwoning, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 407244 en uitsluitend als zodanig van belang.

Ja Woningen en woningbouwcomplexen Dienstwoning(K)