's-Graveland B 2819
Leeuwenlaan 42, 1243 KB te 's-Graveland

Omschrijving

DRIE KWEEKBAKKEN. Drie langwerpige rode bakstenen kweekbakken op rechthoekige grondslag uit het einde der 19e eeuw, die door de oorspronkelijke houten trekruiten worden afgedekt. Twee kweekbakken bevinden zich aan de westelijke helft van de moestuin, direct ten zuiden van de westelijke druivenkas. De bakken, die evenwijdig verlopen aan laatstgenoemde kas, zijn boven en onder elkaar gesitueerd.

De derde kweekbak bevindt zich aan de oostelijke helft van de moestuin, direct ten zuiden van de oostelijke druivenkas. Deze kweekbak verloopt evenwijdig aan de oostelijke druivenkas.

Ja Kastelen, landhuizen en parken Tuin, park en plantsoen