Wissenkerke T 787
Geersdijkseweg 31, 4494 NJ te Geersdijk

Omschrijving

Dwarsdeelschuur, gebouwd in 1911. De schuur heeft een rechthoekige plattegrond en is één bouwlaag hoog met kap, opgetrokken uit roodbruine baksteen.

De oostelijke langsgevel is voorzien van drie mendeurstellen waarvan twee met klinket en van enkele getoogde stalen raampjes met honingraatvormige roedeverdeling. Rechts in deze gevel twee nieuwere, niet originele deurstellen.

De zuidelijke kopgevel is voorzien van een houten gedeelde, opgeklampte deur, getoogde stalen raampjes met honingraatvormige roedeverdeling en een rond venster in de top.

De westelijke langsgevel is onder meer voorzien van een reeks houten opgeklampte deuren, enkele met stalen bovenlicht met honingraatvormige roedeverdeling.

De noordelijke kopgevel is voorzien van een getoogde wagendeur, getoogde stalen raampjes met hongraatvorminge roedeverdeling, waarvan enkele vervangen zijn door rechthoekige luikjes.

De schuur is voorzien van een zadeldak, gedekt met gesmoorde groefpannen.

De indeling in het interieur is gewijzigd.