Bij Stelleweg 2, 4481 NA te Kloetinge

Inleiding

Schuin, achter op het erf geplaatste, volledig houten wagenschuur onder een met pannen gedekt zadeldak.

Omschrijving

Volledig als houtskelet opgebouwde wagenschuur op rechthoekige plattegrond die constructief te vergelijken is met de spantconstructie van de hoofdschuur. De wanden zijn geheel uitgevoerd in gepotdekselde, gecarbolineerde houten delen (enkele restanten van teerwerk). De inrijgevel (zuid) is voorzien van drie stellen, naast elkaar geplaatste wagendeuren aan de rechter zijde en een enkele personendeur aan de linker zijde. De westelijke kopgevel bezit een groot, onopvallend deurstel dat recenter is aangebracht. De gevels worden afgesloten door een bakgoot op ojiefvormige klossen, de kopgevels door een overstek met witte windveer.

Als enige onderdeel van het complex is het zadeldak gedekt met rode hollandse pannen.

Wagenschuur van algemeen belang als functioneel en karakteristiek onderdeel van het complex.