510286 - 't Rozendael
Heino D 555
Bij Rozendaelseweg 3, 8141 NC te Heino

Omschrijving

MUUR met DRUIVENKAS en SCHUURTJE, XIX; de muur op L-plattegrond staat in de noordwesthoek van de moestuin; baksteen met ezelsrug, aan achterzijde met steunberen in de vorm van pilasters; in de oksel van de muur en er bouwkundig deel van uitmakend een lage kleine schuur onder zadeldak met grijze pannen en witgeverfde geschulpte daklijsten; tegen het westelijk muurdeel een druivenkas, via een kort lessenaarsdak met vijf rijen grijze pannen aansluitend op de muur; bakstenen borstwering; zijmuurtjes met vlechtingen; N.B: de kas tegen het noordelijk muurdeel is nieuw.

MUUR met DRUIVENKAS en SCHUURTJE van algemeen belang

- vanwege de ouderdom