Zundert U 537
Zundert U 536
Achtmaalseweg 158 B, 4885 AS te Achtmaal

Omschrijving

BOERDERIJ met SCHUUR, XXa; beide gebouwen naast elkaar direct ten oosten van het landhuis; bakstenen boerderij, Anno-hoeve genaamd, van het middenlangsdeeltype onder met rode kruispannen gedekt zadeldak met boven het woongedeelte een klokkestoel met windwijzer; in het woongedeelte 20-ruits schuifvensters met onder luiken en deur met 6-ruits bovenlicht; zijgevels geleed door lisenen; ten zuidoosten van de boerderij een uit dezelfde tijd daterende bakstenen langsdeelschuur onder met grijze kruispannen gedekt zadeldak met gesneden windveren; zijgevels geleed door lisenen; getoogde deel- en staldeuren.

Waardering BOERDERIJ met SCHUUR van algemeen belang - vanwege de ouderdom - als cultuurhistorisch onderdeel van het complex

Ja Boerderijen, molens en bedrijven Boerderij (M) Boerderij met schuur

Kastelen, landhuizen en parken Bijgebouwen kastelen enz. Boerderij met schuur