Geldermalsen G 2756
Bij Van Dam van Isseltweg 2, 4191 KC te Geldermalsen

Omschrijving

TUINMUUR en HEK aan de Van Dam van Isseltweg. Lage baksteenmuur met muurdammen. Aan de lage bakstenen tuinmuur sluit nog een gedeelte aan van een oorspronkelijk ijzeren spijlenhek. Dit ijzeren spijlenhek heeft zich oorspronkelijk ook aan de zijde van de Van Dam van Isseltweg bevonden en is later vervangen door de huidige bakstenen muur..

TUINMUUR en HEK bij Villa Bottesteyn uit 1903

-\tVan architectuurhistorische waarde als tuinmuur en hek bij Villa Bottesteyn. De diverse complexonderdelen hebben een belangrijke ensemblewaarde.

-\tVan stedenbouwkundige waarde als markant gesitueerde functionele onderdelen op het terrein van villa Bottesteyn. Tuinmuur en hek hebben een belangrijke ensemblewaarde met het hoofdhuis en het koetshuis.

Ja Kastelen, landhuizen en parken Tuin, park en plantsoen Tuinmuur
Nee Voorwerpen op pleinen en dergelijke Erfscheiding(D) Hek