530969 - Jachthuis Kloetinge
Kloetinge A 2829
Bij Jachthuisstraat 15, 4481 AK te Kloetinge

Omschrijving onderdeel 6.

Tuinornamenten Op het gazon voor het huis en in het parkbos staan vijf zandstenen sokkels en drie zandstenen tuinvazen. Vijf vierzijdige SOKKELS van zandsteen (XIX) op geprofileerde voet, met panelen op de valkken en afgesloten door geprofileerde lijsten en een kussenvormige afdekplaat. Zandstenen breed uitlopende TUINVAAS (XIX) op bolle voet. Het vaaslichaam wordt door een brede omgebogen lijst afgesloten. Rondom een versiering met doekfestoenen die op vier plaatsen zijn opgenomen. Zandstenen VAAS met bloemen en vruchten (XIX). Vaas op lage vierkante voet. Het vaaslichaam heeft cannelures en loopt wat uit. Hierin gebeeldhouwde vruchten en bloemen. Zandstenen VAAS (XIX) op vierkant basement. De vaas bestaat uit een ronde geprofileerde voet en een lichaam versierd met rozetten en ruiten tussen omlopende banden. De vaas wordt met een ronde plaat afgesloten.

Ja Kastelen, landhuizen en parken Tuin, park en plantsoen Tuinsieraad

Kastelen, landhuizen en parken Tuin, park en plantsoen Tuinornamenten