407233 - Woningbouwcomplex
Hilversum R 5436
Edisonplein 18, 1221 EZ te Hilversum
Edisonplein 20, 1221 EZ te Hilversum
Edisonplein 22, 1221 EZ te Hilversum

Zuidoostelijke woningreeks met schuur, Edisonplein 2-22 en ongenummerd bij 2).

Volledig als pendant van het onder monumentnummer 407395 beschreven complex-onderdeel uitgevoerde reeks van elf verdiepingloze rij woningen met nabij de aansluiting met de Edisonstraat aangebouwde schuur.

Woningreeks met bijbehorende schuur, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 407233 en als zodanig van belang.

N.B. De overige, hierboven niet genoemde, doch wel tot het zesde gemeentelijk woningbouwcomplex behorende woningen, vallen buiten de bescherming van rijkswege.

Tevens vallen de individueel geplaatste moderne erf afscheidingen en tuinschuurtjes buiten de bescherming.

Ja Woningen en woningbouwcomplexen Woonhuis(K)