469114 - Brouwerijcomplex
Hilvarenbeek D 4495
Vrijthof 20, 5081 CB te Hilvarenbeek

Omschrijving

De brouwerij is door middel van een muur met hoge POORT en een tweede muur verbonden met het woongedeelte; de lage muur is gecementeerd aan de zijde van de St. Sebastiaanstraat, en net als de hoge poort in schoon metselwerk aan de Vrijthof-zijde; de poort bezit een boogvormige ingang met dubbele houten deur, twee hoog oprijzende penanten met kepervormig einde waartussen een ezelsrug; de poort heeft links tot de hoek een recht aansluitend muurdeel, en rechts een muurdeel dat in een knik ten opzichte van de poort is geplaatst; beide delen zijn eveneens voorzien van een ezelsrug.

Ja Voorwerpen op pleinen en dergelijke Erfscheiding(D)