Maastricht I 3422
Weert 7, 6222 PG te Maastricht

POORTWONING (zie kaart nr. 4)

Ten oosten van het hoofdgebouw aan het begin van de toerit met de lindenallee nabij de spoorovergang gelegen uit 1906 daterende onderkelderde woning van één bouwlaag onder met leien gedekt afgeknot schilddak; rustica plint met kelderraampjes; hardstenen trap van zes treden naar de voordeur; trap voorzien van eenvoudige smeedijzeren leuningen; hardstenen deuromlijsting, zesruitsvensters in hardsteen gevat, hoekketting in rustica hardsteen; oostgevel twee vensters, achtergevel beneden gietijzeren vensters, op de parterre twee dichtgezette vensters; westgevel één dichtgezet venster en één zesruitsvenster; dakkapellen toegevoegd.

Woningen en woningbouwcomplexen Woonhuis(K) Eengezinswoning