514299 - Begraafplaats Kovelswade
Tolsteeg B 3534
Bij Koningsweg 45 1, 3582 GB te Utrecht

Omschrijving

Koningsweg - 2e Algemene Begraafplaats - Grafmonument familie Fentener van Vlissingen. Complexonderdeel 9

Omschrijving

GRAFMONUMENT, met op stenen basement geplaatst hek. Binnen de omheining drie naast elkaar geplaatste stenen met ingesneden hoeken, de middelste steen is de grootste, met daarvoor twee gestapelde elementen. Decoraties in de vorm van ingehakte gestileerde motieven. Namen in opgelegde zwarte letters.

Waardering

Grafmonument van de familie Fentener van Vlissingen van algemeen belang vanwege de kunsthistorische waarde als voorbeeld van karakteristieke vormgeving en tevens vanwege de funerair-historische waarde als onderdeel van de begraafplaats Kovelswade.

Ja Uitvaartcentra en begraafplaatsen Begraafplaats en -onderdelen Grafkelder

overlijdingsdatum