515322 - Woningcomplex
Usquert D 913
Wadwerderweg 11, 9988 ST te Usquert

Omschrijving

GARAGE, gelegen ten zuidoosten van de rentenierswoning, opgetrokken in een geelbruine baksteen op een gesinterde bakstenen trasraam. Een schilddak, gedekt met een bruin geglazuurde verbeterde Hollandse pan en een gelaagde, rechthoekige goot vormen de bekroning. Dubbele houten, roodgeverfde garagedeuren met decoratieve deurlichten met omlijsting nemen de westzijde in beslag, twee dubbele venters de zuidzijde, en twee venster met horizontale roede en een houten deur er tussenin de noordzijde. Aan de oostzijde bevindt zich een aangebouwd houten kippenhok. Een beweegbaar, uit houten planken samengesteld hekje in de kleuren rood en geel, sluit het pad tussen garage en woning af.

Garage van algemeen belang

- vanwege de originele kleuren